Varastointipalvelu sopii kaiken kokoisille yrityksille

PolarPro Logistiikan toimitusjohtaja Antti Karjalainen kertoo PolarPron varastointipalveluista. 

Mikä on tärkeää kuljetusalalla työskentelyssä?

Duunitorin haastattelussa kuljetusalan yhteyspäällikkö Jami Nurmi kuvailee millaiset ominaisuudet ovat tärkeitä kuljetusalalla pärjäämisessä.

Jari kertoo työstään PolarPron omalla palveluvarastolla

Työnjohtaja Jari Salomaa kertoo Duunitorille logistiikka-alalla työskentelystä sekä kokemuksistaan PolarProsta työnantajana.

Henkilökohtaista huolenpitoa kaikista työntekijöistä

HR-koordinaattori Annukka Söderena ja yksi kuljetusalan yhteyspäälliköistä Kim Sarso kuvailivat Duunitorille miten PolarProlla pidetään huolta työntekijöistä.

Esittelyssä Kirsi, Vantaan Metallin toimistoassistentti​

Duunitori tapasi Vantaan Metallin toimistolla työskentelevän Kirsin. Kirsi kertoo työstään ja siitä kuinka luotettavasti PolarPro on hoitanut hänen työsuhdettaan.

Anssi ja Ville kertovat työsuhteestaan PolarProlla

Varastotyöntekijä Anssi ja metallityöntekijä Ville kertoivat Duunitorille kuinka PolarPro on heidän asioitaan hoitanut, ja mitä hyötyjä ja etuja työsuhteesta on.

Henna viihtyy Fujitsun logistiikkakeskuksessa

PolarPron Henna Rönkä työskentelee Fujitsu Finlandin logistiikkakeskuksessa. Hennalla on monipuolinen ja vaihteleva työ, jota hän voisi suositella myös kavereilleen.

Jussi suosittelee kuorma-autonkuljettajan töitä

PolarPron Jussi Poutiainen on ajanut jo usean vuoden Van & Poika Oy:n kuorma-autoa. Jussi viihtyy hyvin monipuolisessa, vaihtelevassa ja liikkuvassa työssä.

Tervetuloa rehtiin ja reiluun kesätyöpaikkaan

PolarProlla on tarjolla mielenkiintoisia ja haastavia töitä yli 200 kesätyöntekijälle ja lomittajalle logistiikassa, kuljetusalalla, teollisuudessa sekä kiinteistöhuollossa ja talon- ja maanrakentamisessa Etelä-Suomen alueella.

Riikalla on monipuolisia maalaushommia

Riikka Väistö on tehnyt jo pitkään töitä PolarProssa. Riikka on tyytyväinen niin työn sisältöön, palkanmaksuun, työterveydenhuoltoon kuin työvarusteisiinkin.

Jokarakille henkilöstövuoraus on joustava ratkaisu

Jokarak Oy:n Kari Vellonen on käyttänyt henkilöstövuokrausta tasoittamaan kysyntävaihteluita ja parantamaan tehokkuutta.